Aanbod

Het Menomana aanbod is goed te combineren met andere trainingen en interventies over de overgang. Hieronder enkele mogelijkheden.

Menomana, het spel

Menomana kan ook als los spel worden aangeschaft. De prijs is voor bedrijven € 149,- (inclusief verzendkosten, exclusief BTW). Wil je Menomana als particulier gebruiken, dan gelden er andere tarieven. Neem in dat geval via de bestel knop contact met mij op. 

Aanbieding: tijdelijk van € 149,- voor € 99,-

Menomana Workshop

Een interactieve workshop voor op de werkvloer om op speelse manier het taboe op de overgang te doorbreken. Begeleid door ontwerper en trainer Ellen Vermeulen. Leer meer over de achtergronden en ontstaan van Menomana, over de verschillende soorten opdrachten en over mogelijke vervolgstappen. In de workshop zal ook gezamenlijk gespeeld worden. 

Aantal deelnemers: 2 – 6       Duur:  2,5 uur         Bij meer dan 6 deelnemers wordt een extra spel ingezet.

Menomana Train de spelleider

Leer op professionele wijze Menomana op de werkvloer te gebruiken. Voor HR medewerkers of interne coaches die Menomana als tool willen inzetten. In de Train de spelleider workshop krijg je inzicht in de opzet van het spel, leer je over het vooronderzoek en de verschillende opdrachten. Daarnaast is er aandacht voor spelleidersskills zoals het omgaan met de tijd en toelichten van moeilijke opdrachten. 

Aantal deelnemers: 4- 8      Duur: 4 uur

Andere worskhop aanbieders

www.vuurvrouw.nu

Vuurvrouw is dé belangenorganisatie voor vrouwen in de overgang, met meer dan 15.000 vrouwen die actief betrokken zijn. Ze nemen deel aan de community of lotgenoten supportgroep en delen hun ervaringen en tips. Vuurvrouw richt zich op het vergroten van kennis, het verbeteren van de zorg voor vrouwen met overgangsklachten en het behartigen van de belangen van vrouwen in de overgang en het verbeteren van de beeldvorming. Stichting Vuurvrouw is aangesloten bij de Patientenfederatie Nederland.


www.ellenbudde.nl

Speciaal voor het verschijnen van dit spel heeft Ellen Budde een workshop ontworpen met de naam ‘Overgangsrituelen’. Overgangen gaan over fases in je persoonlijk leven. Rituelen kunnen daar bij helpen. In de workshop zit letterlijk en figuurlijk beweging. Uitgangspunt is dat je kiest wat bij jou of jouw groep past en wat helpt als overgangsritueel. Aanmeldingen doe je als team of groep vriendinnen.