Contact

Na meer dan 30 jaar werkzaam geweest te zijn bij verschillende grote organisaties in de gezondheidszorg en hoger onderwijs werd het tijd voor nieuwe inspiratie. Ik was inmiddels 51 geworden toen ik in september 2019 startte met een nieuwe studie, cross-over creativity aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Dit is de portfolio die ik daar de afgelopen twee jaar ontwierp.

Op de HKU leerde ik mijn skills als social designer en ontwerpend onderzoeker verder aanscherpen. Mijn talent ligt in het over grenzen heen springen om hiermee de wereld van design en creatie te verbinden aan de wereld van de gezondheidszorg, overheid of bedrijfsleven. Als social designer zorg ik voor unieke, vernieuwende oplossingen, ontworpen voor en door gebruikers en stakeholders.

De combinatie van mijn organisatiekundige achtergrond, jarenlange ervaring in het aanjagen van veranderprocessen aangevuld met mijn creatieve opleiding aan de HKU maakt mij een unieke kwartiermaker en veranderaar.

 

Heb je na het lezen van deze introductie interesse in een vrijblijvende kennismaking, hieronder mijn contactgegevens. Op mijn zakelijke website lees je meer over mijn zakelijke aanbod en de mogelijkheden.

Email: ellenvermeulen@me.com 

Mobile: 0618184664

Linkedin:

Zakelijke website: www.ellenvermeulen.com

Side projecten: www.thuiszorguitdekunst.nl

Kvk: 74972685